Новини от сайта

Picture of инж.Тони Петев
Анкета инициирана от синдикат "Подкрепа" и подкрепяна от синдикат „КНСБ“ относно мнение за присъствено или онлайн обучение
by инж.Тони Петев - Tuesday, 17 November 2020, 7:38 PM

Колеги, относно усложнената епидемиологична обстановка в страната моля /по желание/ всеки един да заяви предпочитаната от него форма на обучение, а при възможност класните ръководители да разговарят и да отразят мнението и на родителите / каква форма на обучение предпочитат за детето си/

Picture of Емилия Бойдева
Re: Анкета инициирана от синдикат "Подкрепа" и подкрепяна от синдикат „КНСБ“ относно мнение за присъствено или онлайн обучение
by Емилия Бойдева - Wednesday, 18 November 2020, 1:01 PM

С оглед на тежката епидемиологична обстановка в страната и в града ни, моето мнение е, че обучението трябва да бъде дистанционно. По този начин рискът от заразяване е много по- малък, пък и разпространението на заболяването се ограничава.

Най- важното според мене е животът и здравето, както на учениците ни, така и нашето...

В разговор с родители, с които имам контакт и те споделят желание да се учи дистанционно,или в противен случай споделиха, че няма да допуснат децата си в училище

Picture of инж.Татяна  Йорданова
Re: Анкета инициирана от синдикат "Подкрепа" и подкрепяна от синдикат „КНСБ“ относно мнение за присъствено или онлайн обучение
by инж.Татяна Йорданова - Wednesday, 18 November 2020, 2:30 PM

Предпочитам онлайн обучение

Picture of Славея  Тенева
by Славея Тенева - Wednesday, 18 November 2020, 5:24 PM

Предпочитам онлайн обучение.

След проведеното запитване мнението на родителите на учениците от VIII а клас е: 16 родители са за онлайн обучение, 5 са за присъствено обучение.

Picture of Дора Ганчева
by Дора Ганчева - Wednesday, 18 November 2020, 6:05 PM

90% от родителите на 11в клас са  за онлайн обучение, аз също

Picture of инж.Тони Петев
by инж.Тони Петев - Wednesday, 18 November 2020, 6:23 PM

Предпочитам онлайн обучение

Picture of Златка Техова
by Златка Техова - Wednesday, 18 November 2020, 7:47 PM

Предпочитам онлайн обучение.

Направих допитване до родителите на 12а клас. Те също са за онлайн обучение в този период.Всички са притеснени за здравето на децата си. Някои са пътуващи от други населени места,което увеличава риска от заразяване в автобусите. 

Picture of Нина Димитрова
by Нина Димитрова - Wednesday, 18 November 2020, 8:00 PM

Аз съм за онлайн обучение.

Picture of инж.Антония Минкова
by инж.Антония Минкова - Wednesday, 18 November 2020, 9:39 PM

Аз съм за онлайн обучение.

След направеното допитване до родителите на 11б клас - 95% са за онлайн обучение.

Picture of Недялка Гумарова
by Недялка Гумарова - Thursday, 19 November 2020, 8:28 AM

Създалата се ситуация на масов стрес, напрежение, липса на лекари и лекарства, стотиците смъртни случаи на ден, дават основание да се смята, че едно от сериозните огнища на заразяване е училището.

Не виждам реална причина да не се мине час по-скоро на дистанционно обучение. Какво трябва още да чакаме? Колеги учители – и възрастни, и съвсем млади, стават жертви ежедневно. Нашите реални контакти са доказани и сме една от най-уязвимите групи, почти на първа линия! В гимназиален етап неприсъствената форма не е особен проблем, даже в много случаи е по-удачна. И това не е само мое мнение, а на ученици и родители.

Категорично - за дистанционно обучение!

Picture of Дияна Андреева
by Дияна Андреева - Tuesday, 24 November 2020, 8:34 PM

За Онлайн обучение!

Picture of Емил Филипов
by Емил Филипов - Thursday, 19 November 2020, 11:34 AM

Аз съм за присъствена форма на обучение. ОФЛАЙН

Picture of Емилия Филипова
by Емилия Филипова - Thursday, 19 November 2020, 2:40 PM

След направено допитване до родителите от 9 А клас - голяма час, около 70% са за присъствена форма на обучение, но има не малък брой родители,  който смятат, че онлайн обучението е добра  алтернатива, тъй като са силно притеснени за здравето на децата си. Учениците от 9 А единодушно желаят да се обучават онлайн. Аз съм за присъствена форма на обучение. 

Picture of инж.Веселина Божикова
by инж.Веселина Божикова - Sunday, 22 November 2020, 1:42 PM

Като човек, който е преживял и се е срещал с вируса и загубил родител от това, съм категорично за дистанционно обучение. (за тези които още мислят, че е конспирация всичко- истина е и е страшно!)